26. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lase noortel endale sisu luua

Forbesi veebilehel ilmus artikkel, kus kogemustega turundajad jagavad kokku 13 väärt soovitust, kuidas turundada noortele. Marika Juusu, YU Talent Media tegevjuht, kommenteerib, kas tema arvates need nõuanded ka Eesti noorte puhul kehtivad.

Vähem kui kahe aasta pärast moodustab uus põlvkond, Z-generatsioon, kogu tarbijaskonnast 40%. Need on noored, kes on sündinud ja kasvanud üles internetiajastul, kes suhtlevad läbi sotsiaalmeedia ja kasutavad suhtluskeeleks emotikone. Aastaks 2020 ennustatakse neid kokku olevat 2,56 miljardit. Ettevõte, kes juba täna neid kõnetab, kasvatab tõenäoliselt koos nendega ka oma ettevõtte käivet., TransUnion, Yotpo, Autodesk, Custom Tobacco, Automatic Payroll Systems

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700