Autor: Hando Sinisalu • 3. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

McCann Riga tegevdirektor: Reklaamis tuleb võtta kaalutletud riske

McCann Riga tegevdirektor Ljeta Putane
Ühes viimatises USA uuringus võrreldi reklaaminduses ja start-up’ides tegutsevate inimeste keskmisi palku ning vahe oli neljakordne. Kas reklaamiagentuuride coolness on hääbunud? „Mäletan, millised olid agentuurid 15-20 aastat tagasi, kui mu vanemad agentuuris töötasid ning see oli hullumeelne. Seal töötamine oli nagu rokkstaariks olemine. Paraku pean nõustuma, et agentuurid on aja jooksul täielikult muutunud,“ vastab küsimusele McCann Riga tegevdirektor Ljeta Putane.

Ljeta Putane on alles 30-aastane, kuid juba viimased 3 aastat juhtinud Läti üht suurimat reklaamiagentuuri McCann Riga. Ta on ka Läti reklaamiassotsiatsiooni LRA juhatuse liige. Ljeta on juba teist põlve reklaamitegija: tema vanemad olid samuti reklaamiagentuuri töötatajad. Ta on õppinud Manchesteri ülikoolis linnaplaneerimist ja Londoni ülikoolis vene kirjandust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700