Cannes Lions 2018 disaini Grand prix läks maailma esimesele prahist koosnevale riigile

Uudisteportaal LADbible koostöös keskkonnaorganisatsioonidega otsustas asuda plastreostuse vastu võitlusse. Kõigepealt taotleti Vaikses ookeanis hulpivale, Prantsusmaa suurusele prahisaarele ÜRO-st iseseisva riigi staatus. Seejärel rõhuti teiste liikmesriikide kohustusele aidata see prahist puhtaks teha. Al Gore'ile ja Judy Denchile anti uue "saareriigi" kodakondsus, (sotisaal)meedia haaras uudisest huviga kinni ja kampaania saavutas laia kõlapinna.

Saage tuttavaks: Trash Isles

Disainiþürii esimees Johnny Tan tsiteeris auhunnagalal Edgar Degas'd: "Kunst ei ole mitte ise näha, vaid panna teisi nägema" ("Art is not what you see, but what you make others see."). "Reklaamikunst on panna inimesi tundma," lisas Tan.

Valik kulla võitnud töödest:

Vaata kõiki võidutöid: www.lovethework.com/2018/awards/20 

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Eesti Teadusagentuur

03. märts 2019

KIVILAINE otsib TURUNDUSKOORDINAATORIT

Kivilaine OÜ

28. veebruar 2019