5. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DIY Marketing ei ole lihtne

Liisa Kivirähk
„DIY Marketing võib tulla odavam, aga ei pruugi, kui arvesse võtta ka sisu tootmisele, uute programmide leidmisele ja katsetamisele kuluvat aega,“ tõdeb BFMi tudeng Liisa Kivirähk.

30. mail toimus Äripäevas Best Marketingi seminar “Do-It-Yourself Marketing ehk kuidas teha turundust ilma agentuuri abita”. See oli mu elu esimene seminar, mistõttu olid mu ootused ja lootused üsna ähmased. Lootsin, et sulandun massi ega tekita küsimusi, kes selle vaese esmakursuslase siia lasi. Õnneks polnud sellega suuri raskusi: mul õnnestus isegi ühe esinejaga, Scoro digiturunduse juhi Merily Leisiga, panna jalga samad roosad tennised. 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700