9. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loovus teeb comebacki

Joao Rei
Reklaamimaailma trendid on alati pendeldanud kahe äärmuse – loovuse ja andmetel tuginevate otsuste vahel. Programmatic meediaostu tippajal on loovjuhtide peamine väljakutse leida julgetele brändidele võimalusi konkurentidest eristumiseks.

1950ndad olid reklaamimaailma kuldaeg, mil peaosa mängisid ennenägematult pöörased ideed. Kartmatud loovjuhid tulid lagedale kõige julgemate ja ikooniliste kampaaniatega, mida senini nähtud. Neil oli põhimõtteliselt vaba voli luua ükskõik milliseid kampaaniaid ja sõnumeid, ehk osaliselt ka seetõttu, et nende töö tulemusi oli üsna keeruline mõõta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700