Autor: Hando Sinisalu • 20. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Scott Diel: suulises inglise keeles vigade tegemine on OK, kirjalikus tekstis andestamatu

Scott Diel
Scott Diel on Tallinnas elav ameeriklasest kirjanik, ajakirjanik, toimetaja ja ooperilibretode autor. Ta on töötanud reklaamiagentuurides TBWA, DDB, Saatchi & Saatchi jt nii New Yorgis kui Balti riikides. Scott aitab meie regiooni ettevõtetel luua ingliskeelseid tekste. Ta on Vello Vikerkaare pseudonüümi alla avaldanud mitu raamatut, näiteks “Pikk Jutt, Sitt Jutt: Kogutud lühijutud Vello Vikerkaarelt“ ning “Tantramees ja teised lood”.

Scott Diel teeb 7. juunil seminaril Sisuturundus ja sulanduv reklaam: Kuidas olla edukas? ettekande „Sisuturundus inglise keeles: kuidas Eesti ettevõtted ennast maailmale esitlevad“. Tule osalema!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700