Autor: Silja Oja • 5. aprill 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Division tagastab Kuldmuna auhinnad

Aigi Sool
Foto: Division
Eile tabas Kuldmuna konkursil “Rõõmu vitamiinide” sarja eest pakendidisaini- ja illustratsioonikategooriates pronksmunad võitnud loovagentuuri Division plagiaadisüüdistus. Division otsustas võidetud auhinnad tagastada.

Loovagentuuri Division ja Eesti Turunduskommunikatsiooni Agentuuride Liidu (ETKAL) ühisavalduses seisab, et "Division on langenud plagiaadi ohvriks". Selle avaldusega pannakse vastutus vabakutselisele disainerile, kellelt Division töö tellis.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700