Silja Oja • 27. märts 2018
Jaga lugu:

Elu maal ehk milline on igapäevaelu perifeerias? Lustivere

Loovagentuur Taevas Ogilvy toob koostöös Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakooli praktikaprogrammiga Best Marketingi lugejateni viis lühidokki elust maal. Kuni 8-minutiliste dokumentaalfilmide autoriteks on BFMi dokumentaalfilmi õppetooli magistrandid Ruta Pakalne ja Dmitri Shushuyevi.

Lühidokkfilmide eesmärk on näidata tavalisi eestlasi tavalises Eestis – millest nad mõtlevad ja kuidas elavad. Loovagentuuri soov on mõista tänu sellele paremini neid, kes ettevõtte klientide tooteid või teenuseid tarbivad. Inimesi, kes ei ela linnamüüride vahel meile omases info- ja meediamüraga küllastunud keskkonnas. Nende lugude kaudu saab igaüks viia end maale, kus elu ja mõtlemine käib hoopis teises rütmis.

Viis lühifilmi valmisid loovagentuuri Taevas ja BFMi dokumentaalmagistrantide praktikaprogrammi raames. Kahele praktikandile anti ülesandeks jäädvustada elu maal. Valminud klippide sisu, asukohad ja stsenaarium on magistrantide Ruta Pakalne ja Dimitri Shushuyevi puhas autoritöö, mille valmimisprotsessi agentuur ei sekkunud.

Viiel järjestikul nädalal viib lühidokkfilmide sari “Taevas maal” Best Marketingi lugejad Jõgevamaale Lustiverre, Pärnumaale Lavassaarde, Raplamaale Vahastusse, Harjumaale Kloogale ja Lääne-Virumaale Kalvisse, et kohalike elanike kaudu nende elust osa saada.

LUSTIVERE

Kui sa elaksid Lustiveres, oleksid saanud eelmisel talvel ühe korra massaažis käia. Vahel harva käivad seal külalisetendused, aga peamiselt peab ikka ise teatrit tegema. Või ilusat loodust vaatama.

Tallinnast 137 km kaugusel

#lustivere – Instagramis 16 postitust (see on rohkem kui praegu Põltsamaa vallas kinnisvarakuulutusi, mida on hetkel 10 tk)

Järgmine lühifilm järgmisel nädalal! 

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Jekaterina Molotkova
Jekaterina MolotkovaBest Marketingi juht-toimetajaTel: +372 5620 6764jekaterina@bestmarketing.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com