Autor: Silja Oja • 6. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-residentsuse turundustiimi juhiks sai Piret Reinson

Piret Reinson
Seni EASi turundust juhtinud Piret Reinson juhib alates oktoobrist e-residentsuse turundus- ja kommunikatsioonimeeskonda. EASi turundust juhib nüüdsest Elina Vilja ning Eesti brändi projekti Liisi Toots.

Alates juunikuust 2016 koostöös Eesti Disainimeeskonnaga Eesti brändi projekti ning EASi turundust juhtinud Piret Reinson liitus käesoleva aasta oktoobrist e-residentsuse programmiga. E-residentsus on täna Eesti tuntumaid projekte maailmas ning läbi selle programmi saame rääkida maailmale oma innovatiivse digitaalse ühiskonna lugu ning aidata ettevõtjaid üle maailma oma äri edendamisel. E-residentsuse turundus- ja kommunikatsioonimeeskonda kuulub täna lisaks Piretile neli inimest: turundusjuht Alex Wellman, avalike suhete juht Arnaud Castaignet, võrgustike juht Adam Rang ja kommunikatsioonijuht Katre Kasmel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700