Reisikirjad Soomest 14: Kui laenurattad talvepuhkusele lähevad

Oli ilus sügisene hommik. Samal ajal, kui Helsingi transpordiameti HSL töömehed linnarataste parkimisjaama lahti monteerisid ja veoauto kasti laadisid, oli rattajaama kõrvale lehvima sätitud surfilipp kirjaga DriveNow. Rattajaamast mööduvaid inimesi tülitasid kaks tagasihoidlikku naisterahvast ja jagasid tasuta sõiduminutite kuponge. Sest talvel, kui linnarattad puhkavad, on mõnus autoga sõita.

DriveNow on üks mitmest linnatranspordi uuendusest, mida Helsingis näha ja kuulda on.  DriveNow arendajatest ja finantseerijatest ei tahagi palju juttu teha. Küll aga teenusest endast. Autorendi teenust teame me ju ikka. Ja ilmselt olete kuulnud ka uuest mobility as a service kontseptsioonist. Seda viimast on Helsingi linn koos Whim nimelise start-upiga testinud juba mõnda aega. Whim

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib TURUNDUSSPETSIALISTI

Eesti Teadusagentuur

03. märts 2019

EESTI TEADUSAGENTUUR otsib KOMMUNIKATSIOONIJUHTI

Eesti Teadusagentuur

25. veebruar 2019

AATRIUM SISUSTUSKAUBAMAJA otsib DIGITURUNDUSE SPETSIALISTI

Aatrium Sisustuskaubamaja AS

24. veebruar 2019