2. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Asko Seeba: On toimumas kaks revolutsiooni - tehisintellekt ja mobiil

Asko Seeba
Foto: Raul Mee
Kogu asjade interneti maailm on väga kaua seisnud selle taga kinni, et mobiiliaku ressurss on piiratud, rääkis Mooncascade’i juht Asko Seeba täna Best Internetil.

Mobiilse platvormi arengu murdepunktiks oli see, kui ca 10 aastat tagasi muutusid mitmed mobiilsed platvormid turul arendajatele vabalt kättesaadavaks. Mis edasi juhtus - tehti (ja tehakse praegugi) sadu tuhandeid äppe, millest 90% läheb prügikasti. Aga paljud jäävad ja muutuvad edukaks. Tänu sellele ei räägi me täna mitte asjadest mobiilis, vaid asjadest mobiiliajastul.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700