Tieto Estonia esitas Disainiauhindade konkursile tehisintellektiga tehtud loovtöö

Tänavusele ADC Eesti Disainiauhinnad 2017 konkursile esitati mitmete teiste tööde hulgas üks omapärasel viisil valminud võistlustöö. Nimelt esitas IT-ettevõte Tieto Estonia firmagraafika/Väike süsteem kategoorias konkursile töö, mille väljatöötamise protsessis osales tehisintellekt. Teadaolevalt on AI kaasamine konkursitöö valmimisse esimene kord ADC Eesti Disainiauhindade ajaloos.

ADC Disainiauhindade konkursile esitatud Tööstus 4.0 visuaalse identiteedi loomise algetapis kaasasid Tieto disainerid tehisintellekti (AI), millele nad andsid loovjuhised, mille alusel lõi viimane paari minutiga rohkem kui sada erinevat kavandit. Selleks kasutati AI veebiteenust Logojoy, kus sisestati loovsuunad ehk see, mida ja kuidas sooviti uue CVIga sihtrühmadele öelda. Logojoy disainis

TÄISPIKKUSES NÄEVAD SEDA LUGU
BEST MARKETINGI PREMIUM-SISU TELLIJAD

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

KIVILAINE otsib TURUNDUSKOORDINAATORIT

Kivilaine OÜ

28. veebruar 2019

LUX EXPRESS is looking for a PROJECT MANAGER

Lux Express

01. märts 2019

RUTHIE BELLE otsib TURUNDUSJUHTI

Ruthie Belle OÜ

22. veebruar 2019