26. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veerand eestimaalastest kuulab podcaste

Kuldar Kullasepp, Idea Groupi sisuturunduse juht
Idea Groupi maikuus läbiviidud uuringu tulemustest selgub, et veerand Eesti 15-64-aastatest internetikasutajatest kuulab vähemalt kord kuus podcaste ja järelkuulatavaid raadiosaateid. Vähemalt kord nädalas teeb seda tuhandest uuringule vastanust 14%.

Küsitluse järgi kuulab enamik neist regulaarselt ühte taskuhäälingu saadet ja kolmandik kahte või kolme. Rahvusvaheliste uuringute tulemuste põhjal järeldub, et mida tuttavamad on inimesed podcastide pakutavate võimalustega, seda rohkem erinevaid saateid ka kuulatakse.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700