Glass Lion 2017 Grand Prix: Fearless Girl

Investeerimisfirma State Street Global Advisors lõi agentuuri McCann New York abil kampaania "Fearless Girl" (tõlk. kartmatu tüdruk), et tutvustada eraldi fondi, mille kaudu sai teadlikult sugudevahelist võrdsust toetada ja investeerida ettevõtetesse, kus juhivatel positsioonidel on rohkem naisi.

2017. aasta naistepäeva öösel püstitati Wall Streetile julge tüdruku kuju, mis seisab kartmatult vastamisi seal juba varem seisnud pullikujuga, sümboliseerimaks nende naiste vaprust, kes ärimaailmas läbi löövad. Kampaania saavutas 24 tunniga globaalse tuntuse.

Cannes'is jagatakse auhindu nimega Glass Lion = The Lion of Change juba kolmandat aastat. Klaaslõvidega tunnustatakse brände ja agentuure, kes võtavad vastutuse ühiskonna ees ja aitavad maailma paremaks muuta, vähendades sugudevahelist ebavõrdsust, palgalõhet, eelarvamusi ja seksuaalseid stereotüüpe.

Mehhiko õllebrändi Tecate kampaania "Domestic violence" (tõlk. koduvägivald) pälvis Cannes Lionsil Glass Lion kategoorias kulla. Kampaania slogan "A man is defined by how he treats a woman" (tõlk. see, kuidas mees kohtleb naist, näitab, milline mees ta tegelikult on) kandis sõnumit, et mehed, kes naisi hästi ei kohtle, ei ole Tecate õlut väärt.

Teine kuld läks samas kategoorias kampaaniale #GIVEHER5, mis murdis India ühiskonnas valitsevaid menstruatsiooniga seotud tabusid, pöörates tähelepanu tähelepanu asjaolule, et ilma hügieenivahenditeta kaotavad naised Indias iga kuu 5 päeva, mil nad võiks ühiskonnas aktiivsed olla. Andkem naistele need 5 päeva tagasi, oli kampaania sõnum.

Vaata kõiki itänavusi klaaslõvi võitjaid: Cannes Lions 2017

Eelmisel aastal võitis Glass Lion Grand Prix Unileveri kampaania "6 Pack Band", mis kutsus Indias inimesi üles transsooliste suhtes sallivamad olema.

2015. aastal läks Glass Lion Grand Prix kampaania "Touch the Pickle" eest samuti Indiasse:

Osale arutelus

ERROR: Object template SessionInfo is missing!

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Best Marketingi sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

KIVILAINE otsib TURUNDUSKOORDINAATORIT

Kivilaine OÜ

28. veebruar 2019

RUTHIE BELLE otsib TURUNDUSJUHTI

Ruthie Belle OÜ

22. veebruar 2019