Autor: Silja Oja • 28. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seminar "Turundus ja numbrid. Kuidas andmete abil oma äri kasvatada?"

Foto: Shutterstock
Kolmapäeval, 14. juunil toimub Tallinnas Blissis seminar "Turundus ja numbrid. Kuidas andmete abil oma äri kasvatada?" Digitaalajastu turunduses koguneb töö käigus meeletu hulk andmeid, mida oskuslikult ära kasutades saab muuta turundust efektiivsemaks. Andmeid kasutades saab turundust ka automatiseerida ning saavutada väiksema vaevaga paremaid tulemusi.

Paraku on Eestis täna veel väga vähe ettevõtteid, mis turunduse automatiseerimisega tõsiselt tegeleks (erandiks on siin ehk idufirmad). Üks põhjus on kindlasti see, et väljend “turunduse automatiseerimine” kõlab liiga tehniliselt ja isegi hirmutavalt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700