26. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Stigo uus turundusjuht on Kristine Veinberg

Kristine Veinberg
18. aprillist 2017 juhib Stigo turundust pikaaajalise turunduskogemusega Kristine Veinberg. Eelnevalt töötas Kristine Tikkurila Baltikumi turundusjuhina, kus ta vastutas Tikkurila ja Vivacolori kaubamärkide turunduse, väliskommunikatsiooni ning tootejuhtimise eest Balti riikides.

Varasemalt on Kristine töötanud projektijuhina loovagentuuris Kolm Karu (Publicis) ning turundusspetsialistina Eesti Päevalehes.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700