Autor: Silja Oja • 25. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tabasco pani koostöös Kaitseministeeriumiga suudlevale tudengineiule vormi selga

Foto: Kuldar Leement
Tartu linna sümbol, suudlevate tudengite purskkaev näeb eilsest uutmoodi välja: tudengineiul on seljas ajateenija riided. Tegemist on Kaitseressursside Ameti kampaaniaga „Naised vormi!“, mis kutsub noori naisi läbima ajateenistust.

Kampaania eesmärk ei ole ainult naiste osakaalu suurendamine kaitseväes, vaid ka ühiskonnas hetkel valitsevate hoiakute positiivsemaks muutmine naisajateenijate suhtes. Sihtrühmaks on noored, aga ka lapsevanemad ja kogu Eesti ühiskond.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700