8. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlased tõid Balti kommunikatsioonikonkursilt koju kolm kuldmedalit

Trio to Rio
3. märtsil jagati Riias konkursi Baltic Communication Awards 2017 parimatele auhindu. Rahvusvahelise kommunikatsiooni kategoorias võitis Sprayprinteri kommunikatsioon (Dalton PR), nulleelarvega kampaanias võidutses taas Dalton PR projektiga Trio to Rio. Avalike suhete vallas (public affairs) võitis Cloud Media projektiga “Tallinna peatänav”. Digitaalse kommunikatsiooni kategoorias saavutas Swedbank Eesti youtuberite konkursi projektiga teise koha.

Sel aastal anti auhindu välja kokku viieteistkümnes kategoorias. Rahvusvahelises žüriis olid Eestist Evelin Allas SEB pangast, Kristel Abel Tallinna Ülikoolist, Liisa Past NATO Küberkaitsekeskusest ja EPRA juhatuse liige Aune Past firmast Past ja Partnerid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700