Silja Oja • 31. jaanuar 2017
Jaga lugu:

Passwordil tuleb juttu Eesti rahvastiku trendidest ja nende mõjust tarbimisele

Mare Ainsaar  

Passwordi programmi lisandus ettekanne "Eesti rahvastiku trendid ja nende mõju tarbimisele". Seekordne Password keskendub tarbijatele - nende käitumisele ja nende mõistmisele. Vaatame olulisemaid tarbijatrende nii Eestis kui maailmas ja analüüsime tarbijate käitumist.

Aasta Turundussündmuse Password 2017 teemaks on tänavu "Business Meets Consumer". Vaata www.password.ee ja registreeri end hiljemalt 3. veebruaril soodushinnaga!

Ettekanne "Eesti rahvastiku trendid ja nende mõju tarbimisele" toimub reedel, 17. märtsil kl 12.00 - 12.30 Passwordi suurel laval.

Esinevad:

Mare Ainsaar, Tartu Ülikooli sotsioloogia ja sotsiaalpoliitika vanemteadur

Mare Ainsaar on teadlane ja õppejõud. Enam kui 25 aastat töötanud rahvastiku, sündimuse ja rände küsimustega. Ta kaitses 2004. aastal Soomes Turu ülikoolis sotsiaalpoliitika valdkonnas doktoritöö ja on töötanud Tartu Ülikoolis, Saksamaa ja Soome ülikoolides ning kolme eesti rahvastikuministri nõuandjana. Ta on enam kui 200 teadusartikli autor ja viimastel aastatel uurinud teiste teemade seas Eesti rahva vastuvõtuvõimet immigratsioonile.

Toomas Danneberg  

Toomas Danneberg, rahvusvahelise koostöö prorektor, Estonian Business School

Toomas Danneberg on töötanud turunduses 1996. aastast alates. Turunduskarjääri alustas Rabobank Internationalis, Hollandis. Sealt edasi jätkas tööd Eestis AGECOM-is, Hoiupangas ning Hansapangas. 2001. aastal lõi ta turundusteenustele spetsialiseerunud ettevõtte - Know-How Centre, mis pakub nõustamisteenust ning koolitust turunduse ja ettevõtte äriedenduse alal. Alates 1998. aastast on Toomas Danneberg olnud turunduse juhtimise lektor erinevates Eesti ülikoolides, sh EBSis. Aastast 2004 on ta maailma juhtiva eristumise valdkonna konsultatsiooniettevõtte Trout & Partner Baltikumi esindaja. EBSi prorektori tööülesandeid täidab ta alates 2013. aastast.

Aasta Turundussündmuse Password 2017 teemaks on tänavu "Business Meets Consumer". Vaata www.password.ee ja registreeri end hiljemalt 3. veebruaril soodushinnaga!

Jaga lugu:
BEST MARKETINGI UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Best Marketingi uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestmarketing.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 51 44 884Maarit.eerme@aripaev.ee
Hando Sinisalu
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561hando@best-marketing.com
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügiijuhtTel: +372 5331 5700catlin.puhkan@aripaev.ee
Helen Külaots
Helen KülaotsBest Marketingi kaasautorTel: +372 523 1550helen@best-marketing.com