Autor: Silja Oja • 9. jaanuar 2017
Ainult tellijatele

Orangetime pälvis ETKALi aukohtu hukkamõistu

Orangetime Event esitas EASi riigihankele hinnapakkumise väärtusega 0 € ja ETKALi aukohus mõistis Orangetime’i käitumise hukka. Best Marketingini jõudis väide, et EAS oli oma üritusturunduse partneri hanke nii halvasti üles ehitanud, et Orangetime läks oma nullpakkumisega hanke vastu protestima. Kommenteerivad Jüri Luud (Orangetime), Emilie Toomela (EAS) ja Lola Tehver (ETKAL).

ETKALi aukohus menetles detsembrikuus liidu ajaloo esimest vaidlust, kus üritusturunduse valdkonnas tegutsevate ettevõtete õiglustunnet oli sellisel määral riivatud, et nad pidasid vajalikuks esitada kaebus ühe liikme käitumise kohta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700