Autor: Silja Oja • 9. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Orangetime pälvis ETKALi aukohtu hukkamõistu

Orangetime Event esitas EASi riigihankele hinnapakkumise väärtusega 0 € ja ETKALi aukohus mõistis Orangetime’i käitumise hukka. Best Marketingini jõudis väide, et EAS oli oma üritusturunduse partneri hanke nii halvasti üles ehitanud, et Orangetime läks oma nullpakkumisega hanke vastu protestima. Kommenteerivad Jüri Luud (Orangetime), Emilie Toomela (EAS) ja Lola Tehver (ETKAL).

ETKALi aukohus menetles detsembrikuus liidu ajaloo esimest vaidlust, kus üritusturunduse valdkonnas tegutsevate ettevõtete õiglustunnet oli sellisel määral riivatud, et nad pidasid vajalikuks esitada kaebus ühe liikme käitumise kohta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700