Autor: Helen Külaots • 15. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Agentuur Optimist pani eluaegse vangi reklaami sisse

Ekspressi printreklaam AD: Bruno Palmik
Foto: Tiit Blaat
Novembris raadiolainetesse lastud Eesti Ekspressi reklaam on jõudnud otsapidi juba Ads of the World veebilehele. Kampaania teise osana ilmunud trükireklaam Imre Arakaga valiti mõned päevad tagasi parimaks printreklaamiks. Agentuuri Optimist loovjuht Oliver Lomp räägib kampaaniast lähemalt.

Mis on laiemas plaanis kampaania mõte?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700