Autor: Helen Külaots • 17. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nurri kass ja Diili koer võtsid Facebookis mõõtu

Diili koer ja Nurri kass
Eile läks Nurr šokolaadi Facebooki leht kihama: nimelt käis otse-eetris armsal kiisul mõõduvõtmine Diili koeraga, kes on meile juba tuttav tegelane teleekraanilt. Pealtvaatajad said anda oma hääle kas siis koera või kassi poolt.

Kalevi šokolaad Nurr sai juba mõnda aega tagasi uue välimuse – pakendil figureerib animeeritud rõõmsameelne kassike, kelle abil saab jagada teistega oma tundeid ja mõtteid. Nimelt on nurri kodulehel www.nurr.ee terve rida GIF-versioonis kassi emotikone, mida saab saata Facebookis, sõnumites või e-posti teel oma sõpradele ja väljendada oma hetkeemotsioone.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700