11. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reisikirjad Soomest 4: Muuseumilõks, kust ei taha põgeneda

Soomes on üks tähtis uus kaart mu rahakoti vahel - Museokortti ehk Muuseumikaart.

Muuseumikaart on äge. Saad iga kell nö tasuta 226 muuseumisse üle Soome sisse astuda, sealhulgas pea igasse muuseumisse Helsingis. Vaadata meeldima hakanud näitust uuesti ja uuesti. Kasvõi iga päev. Tänu muuseumikaardile on meile näituste külastamine kujunenud pigem heaks traditsiooniks kui harvajuhtuvaks luksuseks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700