10. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

5 asja, mida tänane tippjuht peab Y-generatsioonilt õppima

Tele2 tippjuhi praktikant Anton Savitš
Tele2 tegevjuht võttis aasta alguses enda juurde strateegilisele juhtimispraktikale personaalse praktikandi. Miks otsustas Argo Virkebau juhtkonna laua taha lasta võõra ja ärimaailmas rohelise tudengi, kes ei tea ettevõtte juhtimisest ega strateegia kujundamisest midagi? Vastus peitub tagurpidi mentorluses.

Virkebau sõnul on praegustel, enamasti keskealistel tippjuhtidel vaja milleeniumipõlvkonnalt palju õppida. "Kodus õpetavad mind mu lapsed. Mul ei olnud youtuber’ite fenomenist aimugi, kuni sain aru, kui palju nad mu poja ostueelistusi mõjutavad. Mõistsin, et ka töökeskkonnas oleks vaja noort visionääri, kes kõige kõrgema taseme juhte otse mõjutab, värskendavalt julget kriitikat jagab ja peale tuleva generatsiooni mõttemalle esindab, muidu jõuavad uued suunad strateegilistesse plaanidesse liiga aeglaselt,“ ütles Virkebau.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700