26. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Järgmine peatus Soul

Hando Sinisalu
Foto: Raul Mee
Kõige raskem on Hando Sinisalu sõnul olnud konverentsidega minna Soome ning teistele Lääne-Euroopa lähiturgudele. Mida kaugemale, seda lihtsamaks läheb - Aasias pole eestlaste suhtes eelarvamusi nagu Soomes või Saksamaal. Loe persoonilugu Best Marketing Internationali juhi Hando Sinisaluga, kes on välismaal kuulsam kui omal maal.

Kuigi minu jaoks seostub Hando Sinisalu esmalt Tartu Raadioga ja alles siis erinevas mõõdus konverentsidega, on enamuse jaoks ilmselt vastupidi – konverentside produtsendi ja esinejana on ta tunnustust võitnud nii siin kui sealpool Eesti piiri, tiigrihüpetega liikuva Aasiani välja. Ning paljud tänasest konverentsipõlvkonnast siinmail pole ilmselt oma kõrvaga kuulnudki Eesti esimest eraraadiojaama, mis asutati septembrikuus 25 aastat tagasi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700