Autor: Helen Külaots • 16. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Disainiauhinnad 2016: kulla hind on sellel aastal väga kõrge

Disainiauhindade gala 2016
16. septembril jagati taaskord disainiauhindu. Žürii esimees Björn Kusoffsky tunnistas, et aastatega on võidukulla hind olenevalt tööde kvaliteedist kõikunud, kuid sellel aastal on tase väga kõrge.

Selle aasta parimaid disainereid tunnustati kuues kategoorias: tootedisain, graafiline disain, veebidisain, teenusedisain, elumuutev disain ja noored disainerid. Graafilise ja veebidisaini kategooriasse laekus töid sellel aastal rekordiliselt palju – ligi 300. "On näha, et kliendid hindavad üha kõrgemalt heal tasemel disaini," kommenteeris ADC*E direktor Janno Siimar.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700