Autor: Silja Oja • 23. august 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balticbest 2016 shortlist

Rahvusvahelise loovusfestivali Balticbest 2016 finaali jõudis 40 tööd, neist 24 Leedust, 10 Eestist ja 6 Lätist. Võitjad selguvad täna õhtul toimuval auhinnagalal Jurmalas, Lätis.

Žürii oli tänavu oma valiku tegemisel väga kriitiline, seades kriteeriumiks, kas esitatud töö idee on uudne või on seda juba kuskil nähtud, kas töö saavutaks edu suurtel loovuskonkurssidel nagu Eurobest või EPICA, kas case study on hästi vormistatud, ega kampaania liiga keeruline ei ole (kui žürii ei saa aru, ei saa sihtrühm ammugi), kas see teeb inimeste elu paremaks ja lihtsamaks või on see lihtsalt reklaam, ega see tarbija intelligentsust ei alahinda, ega töö ei ole rassistlik, ei naeruväärista vähemusi, pagulasi jne. Need tööd, mis jõudsid finaali, läbisid väga tiheda sõela ja pälvisid žürii ühise heakskiidu. Žürii hinnagul oli tugevaim kategoria tänavu disain ja üllatuslikult nõrgim oli tele. 

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700