21. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas Eesti juht on mugavustsoonis? 5 juhi väljakutset.

Ester Eomois
Eesti firmade juhid on juhtimispraktikate vallas mugavustsooni pidama jäänud. Arvestades millenniumipõlvkonna muutunud ootustega töökoha ja juhtide suhtes, uue nn start-up ettevõtte juhtimiskultuuri esiletulekuga ning „talendisõjaga“, on aeg hakata juurdunud juhtimispraktikaid muutma ning uusi juhtimisideid rakendama.

Artikkel põhineb EBSi ja Civitta koostöös 2015. sügisel esitletud EASi Eesti juhtide juhtimispraktikate uuringu tulemustel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700