Autor: Helen Külaots • 30. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balticbesti esinejate hulka lisandus Volvo Trucks turundus- ja kommunikatsioonidirektor Ingela Nordenhav

Ingela Nordenhav
24. augustil astub loovusfestivali Balticbest 2016 turundusele pühendatud päeval üles Volvo Trucks turundus- ja kommunikatsioonidirektor Ingela Nordenhav, kes teeb ettekande teemal "Automotive: Marketing plan for 2017".

Ingela Nordenhav juhib Volvo Trucksi globaalse turunduse osakonda ja on tegelenud uute strateegiate juhtimise ning ettevõtte kommunikatsiooni arendamisega. Viimastel aastatel on Volvo Trucks saanud oma ettevõtte hea kommunikatsiooni eest nii kodumaiseid kui ka rahvusvahelisi auhindu. Nende viraalne videoklipp “The Split”, kus Jean-Claude van Damme kahe liikuva veoki vahel spagaati tegi, viis veokitööstuse kommunikatsiooni täiesti uuele tasemele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700