7. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cannes Lionsi raames toimub tänavu kolm eri festivali

Maailma suurim loovusfestival Cannes Lions toimub tänavu 18.-25. juunini Prantsusmaal Cannes'is. Sel aastal toimub Cannes Lionsi raames koguni kolm eri festivali: 18.-19. juunini Lions Health, 21.-22. juunini Lions Innovation ning 23.-24. juunini Lions Entertainment. Lions Healthi raames on oodata ettekannet Eesti personaalmeditsiini tulevikuvisioonist.

Cannes Lions on 8 päeva täis loovust, inspiratsiooni, parimate tunnustamist ja networkingut. Inspiratsiooniseminaridest töötubadeni, žürii töö telgitaguste tutvustamisest auhinnatseremooniateni. Maailma suurimale loovusfestivalile kohaselt on esindatud mitmekesine valik maailmanimesid erinevatest valdkondadest. Mustkunstnik David Copperfieldist reklaamikunstniku David Drogani. Teiste hulgas veel ÜRO peasekretär Ban Ki-moon, superstaarid Iggy Pop ja Usher ja enimvaadatud TED-talkiga kuulsust kogunud autor Sir Ken Robinson. Sellele lisaks otseloomulikult väga suur hulk erinevaid loovagentuuride juhtivaid töötajaid ja visionääre.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700