Autor: Helen Külaots • 27. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti digiagentuur Convertal Google'i partneragentuuride topis

Google partneragentuuride auhinnagala
12.mail toimus Berliinis Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika piirkonna Google partneragentuuride auhinnagala, kus ainsa Eesti agentuurina võttis auhinnakarika vastu Tartus ja Tallinnas tegutsev digitaalse turunduse agentuur Convertal.

Google'i eelmise aasta partnerprogrammi parimatele anti auhindu Ready to Rock programmi raames, millest võttis osa kokku üle 4000 agentuuri 30st EMEA riigist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700