Autor: Silja Oja • 17. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Passwordil esineb BBDO Ukraina loovjuht Denys Keleberdenko

Denys Keleberdenko
Kuldmuna digižürii esimees Denys Keleberdenko teeb 17. märtsil Passwordil Kuldmuna paralleelsessioonis ettekande "No more digital marketing - everything is digital!".

Denysil on 10 aastat kogemust erinevatest digi- ja traditsioonilistest Ukraina agentuuridest (Ogilvy, McCann). Ta on võitnud oma töödega mitmeid rahvusvaheliste konkursside auhindu (Epica, Golden Hammer, Golden Drum, Effie, Red Apple jt). On töötanud paljude Ukraina ja rahvusvaheliste brändidega nii Euroopas kui ka kaugematel turgudel (Visa, Pepsi, Snickers, Ballantine’s, Martini, Stella Artois, Budweiser).

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700