Autor: Silja Oja • 20. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Coca-Cola kuulutas välja ülemaailmse „Ühtse brändi“ turundusstrateegia

Eile Pariisis toimunud esitlusel kuulutas Coca-Cola turundusjuht Marcos de Quinto välja uue ülemaailmse „Ühtse brändi“ („One Brand“) turundusstrateegia, mis ühendab esmakordselt Coca-Cola, Coca-Cola Light, Coca-Cola Zero ja Coca-Cola Life joogid ühise Coca-Cola brändi alla ühtse ülemaailmse loovkampaaniaga “Taste the Feeling”.

„Ühtse brändi“ strateegia laiendab Coca-Cola brändi väärtuse ja ikoonilise märgi kogu kaubamärgile, ühendades kogu Coca-Cola pere maailma juhtiva joogibrändi alla. Koos uue strateegiaga käivitub ka ülemaailmne kampaania “Taste the Feeling”, mis kasutab universaalseid lugusid ja igapäevaseid hetki, et jõuda klientideni kõikjal maailmas. Eesmärgiks on tutvustada toodet loovalt, tõstes esile kogemuse ja lihtsa naudingu, mida pakub Coca-Cola – ükskõik millise Coca-Cola – joomine. Samuti on eesmärgiks välja tuua ettevõtte poolt  pakutav valik, mis annab klientidele võimaluse valida Coca-Cola, mis sobib nende maitse, elustiili ja toitumisega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700