Autor: Hando Sinisalu • 16. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vähem äppe ja bännereid, rohkem sisuturundust! Leedu digiturunduse trendid.

Aurelija Petrauskyte
Küsimustele vastab Leedu agentuuri MILK digivaldkonna juht Aurelija Petrauskyte. MILK on Baltikumi enim auhindu võitnud agentuur ja Baltcbesti „Baltic Agency of the Year 2015“ tiitli võitja.

Leedul on majanduskasvu mõttes läinud sel aastal tunduvalt paremini kui Eestil. Kuidas tundub aasta 2015 agentuuri vaatepunktist ja turunduse aspektist? Millised olid peamised turundustrendid ja -arengud Leedus?

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700