Autor: Hando Sinisalu • 26. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Password 2016 programm

Foto: Best Marketing
Eesti kõigi aegade suurim turunduskonverents Password, mis tänavu ühendab loovuse ja äri, toimub 17.–18. märtsil 2016 Tallinnas Saku Suurhallis. Koostöös ETKALiga leiab 18. märtsi õhtul samas kohas aset ka loovusfestivali Kuldmuna galaõhtu. Passwordi pilet sisaldab nii Kuldmuna seminare kui ka Kuldmuna gala pääset!

Password 2016 peateema on loovuse ja äri ühendamine. Turundus ja reklaam on olemuselt piiripealsed valdkonnad, milles on ühendatud nii kunst kui ka äri. Paljud kipuvad loovust ja äri vastandama. Tõestame Passwordil, et loovuse ja ärilise edukuse vahel vastuolu ei ole.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700