Autor: Silja Oja • 4. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Perekeskus Sina ja Mina korraldas lastevanematele suunatud kampaania: „Ole kohal!“

26. oktoobrist 1. novembrini toimunud kampaania eesmärgiks oli tuletada meelde, kui oluline on kontakt lapsega ja anda lapsevanematele näpunäited - kui lihtne seda on saavutada.

Kampaania viisid läbi Terevisioonist tuttav Kai-Leen Mägi, operaator Kertu Köösel, Perekeskuse Sina ja Mina juhatuse esimees Annika Roosa ja projektijuht Kärt Vajakas. Mõttetöö meeskonnas olid: Ester Rõuk, Kadri Järv-Mändoja, Raivo Ilmsalu ja Auli Andersalu-Targo.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700