Autor: Silja Oja • 14. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ragn-Sells: lõpp on uue algus

Eesti juhtiv jäätmekäitlusettevõte Ragn-Sells AS uuendas sügise hakul visiooni ja missiooni ning võttis kasutusele uue, ettevõtte põhiolemust selgemini iseloomustava tunnuslause: „Seal, kus teised näevad lõppu, näeme meie uue algust. Kõik algab siit!“.

Ragn-Sellsi turundusjuhi Rainer Pesti sõnul tingis muudatuse peamiselt soov viia tunnuslause paremini kooskõlla Ragn-Sellsi tänase olemusega. „Meie jaoks on jäätmekäitlus midagi palju enamat kui prügi kokkukogumine, prügilasse toimetamine ja ladustamine või põletamine,“ ütles Pesti ja tõdes, et uus tunnuslause rõhutab varasemast täpsemalt seda, et Ragn-Sells lähtub oma igapäevases tegevuses vastutustundliku ettevõtluse põhimõtetest ning arendab üha rohkem keskkonnasõbralikke lahedusi, mis tasuvad klientidele ära nii rahaliselt kui ka imagoloogiliselt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700