Kuidas töötavad turunduses toidublogid? Oma kogemusi jagavad toidublogijad Ragne Värk ja Grete Sutrop.
Veel kümmekond aastat tagasi leidsid kokandushuvilised inspiratsiooni ja õpetusi peamiselt kokaraamatutest ja -saadetest. Viimasel ajal on järjest enam populaarsust võitmas toidublogid, mis pakuvad retsepte ja ideid ka kõige nõudlikumale toiduentusiastile. Toidublogide võidukäiku on märganud ka ettevõtted, kes on leidnud nendes uue turunduskommunikatsioonikanali.
Seotud lood
B2B-turundajate seas on levinud uskumus, et suvel pole mõtet suuri kampaaniaid teha, sest „kõik on puhkusel“. Kuid kas see ikka peab paika? Küsimusele aitab vastuse leida Äripäeva juhatuse liige Toomas Truuverk, kellelt uurisime, kas suvi on tõesti aeg, mil otsustajad on kättesaamatud – või vastupidi, just eriti avatud uutele ideedele.