17. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toidublogid – uus turunduskommunikatsioonikanal

Ragne Värk
Kuidas töötavad turunduses toidublogid? Oma kogemusi jagavad toidublogijad Ragne Värk ja Grete Sutrop.

Veel kümmekond aastat tagasi leidsid kokandushuvilised inspiratsiooni ja õpetusi peamiselt kokaraamatutest ja -saadetest. Viimasel ajal on järjest enam populaarsust võitmas toidublogid, mis pakuvad retsepte ja ideid ka kõige nõudlikumale toiduentusiastile. Toidublogide võidukäiku on märganud ka ettevõtted, kes on leidnud nendes uue turunduskommunikatsioonikanali.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700