• 17.09.15, 15:17
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Toidublogid – uus turunduskommunikatsioonikanal

Kuidas töötavad turunduses toidublogid? Oma kogemusi jagavad toidublogijad Ragne Värk ja Grete Sutrop.
Ragne Värk
  • Ragne Värk
Veel kümmekond aastat tagasi leidsid kokandushuvilised inspiratsiooni ja õpetusi peamiselt kokaraamatutest ja -saadetest. Viimasel ajal on järjest enam populaarsust võitmas toidublogid, mis pakuvad retsepte ja ideid ka kõige nõudlikumale toiduentusiastile. Toidublogide võidukäiku on märganud ka ettevõtted, kes on leidnud nendes uue turunduskommunikatsioonikanali.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 13.11.25, 11:00
Hea üritus ei lõpe laval: kuidas luua emotsiooni, mis elab edasi ka Instagramis
Üritusturundus on turunduse kõige emotsionaalsem osa – hästi korraldatud üritus aitab sõnumil tõeliselt kohale jõuda ning loob ühtekuuluvustunde, ütles ID Productioni juht Ken Matsalu. „Emotsioon on ürituse juures kõige olulisem. Kõik muu – sisu, produktsioon, artistid – aitab seda emotsiooni luua.“

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Best Marketing esilehele