Autor: Silja Oja • 22. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa turundusjuhina asus tööle Harles Tomberg

Harles Tomberg
Maikuus asus Elisa turundusjuhina tööle Harles Tomberg, kellel on pikaajaline kommunikatsioonitöö kogemus reklaamiagentuurist Tank.

„Elisas on minu eesmärk pikemas perspektiivis lisaks suurepärase turundusosakonna töö edasiarendamisele tuua ettevõtte turundusse ka natuke loomemajandusele omast emotsionaalset lähenemist, pidades silmas Elisa väärikat positsiooni Eesti juhtivate brändide hulgas,“ sõnas mais Elisa turundusjuhi ametisse asunud Harles Tomberg.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700