Autor: Silja Oja • 21. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kognitiivne neuroteadus: ära usu, mida tarbija räägib

Itiel Dror
Neuroteaduslikest uuringutest on seoses turundusega viimastel aastatel palju juttu olnud. On teada, et turundus peab rääkima lugu ja looma emotsiooni, aga ikka veel tehakse reklaame, mis püüavad tarbijat ratsionaalsete argumentidega kõnetada. Sellest, kuidas tarbijad otsuseid langetavad, rääkis Cannes Lionsil psühholoogiadoktor Itiel Dror.

Cannes Lionsil esines eile University College Londoni (UCL) teadlane, psühholoogiadoktor Itiel Dror, kelle tööks kognitiivse neuroteadlasena on kohtuekspertiisi-, lennunduse- ja meditsiinivaldkonna nõustamine.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700