Autor: Silja Oja • 19. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helen Noormets: mällusööbivam oli Varro Vooglaiu ristiretk

2014. aasta meeldejäävamaid kampaaniaid ja turundustegevusi meenutab Tervise Arengu Instituudi kommunikatsiooniosakonna juhataja Helen Noormets.

Kõige mällusööbivam kampaania oli eelmisel aastal minu jaoks Varro Vooglaiu ristiretk kooseluseaduse vastu. Kahtlemata väga hästi läbi mõeldud kampaania ei saavutanud küll eesmärki. Aga heidutusena mõeldud varjamatu agressiivsus ja isiklikud rünnakud olid jahmatamapanevad võtted, mille sarnaseid polnud enne nähtudki. Käivitus seninägematu ideoloogiline sõda, kus pooli valimata olla ei saanud. See tekitas korraliku raputuse ja jättis palju mõtteainet ka edaspidiseks. Ja pole ilmselt kahtlust, et Vooglaiust kuuleme veel.

Kuid helgema poole pealt meenuvad mitmed rahvuslikele tunnetele mõjuvaid sündmused. Turundusteo auhinna annaksin mina küll mitte laulupeole, vaid e-residendi kampaaniale. E-riigi idees näiski haipi olevat rohkem kui reaalseid tegusid. E-residentsus kuulub suure idee kategooriasse, mis aitab meid maailmas positsioneerida innovatiivse ja tegija väikeriigina. Suur tunnustus tegijatele nii toote enda kui strateegiliselt ja nutikalt planeeritud kampaania eest.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700