Autor: Silja Oja • 9. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TV3 omandas FOXi kanalite reklaamimüügi õigused Eestis

Vastavalt TV3 ja FOX International Channelsi poolt allkirjastatud lepingule kuuluvad järgmisel kolmel aastal FOXi kanalite reklaamimüügi õigused Eestis AS-le TV3. FOXi telekanalid on Eesti meediamaastikul tegutsenud alates 2007. aastast ning on selle aja jooksul saavutanud edu tänu kanalite portfellile, mis pakub nii meelelahutust kui ka teaduslikku sisu. Viimase TNS Emori uuringu kohaselt moodustas FOXi kanalite vaadatavuse osakaal 18-49 aastaste hulgas 5,1%.

TV3 lisab alates 2015.aasta 1. jaanuarist oma müügiportfelli kolm FOX Internationali kanalit: FOX, FOX Life ja National Geographic.

“Meil on suur rõõm teha koostööd ühe maailma suurima meediagrupiga, sest FOXi kanalid on vaatajate seas väga armastatud ja klientide seas kõrgelt hinnatud,“ sõnas TV3 tegevjuht Priit Leito.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700