8. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anders Midtgaard: Kõige kõvema häälega karjujad pole usaldusväärsed

"Kui sul pole midagi varjata, pole sul vaja ka levitada propagandat. Kõige kõvema häälega karjujad pole usaldusväärsed. Kas Apple või Google karjuvad? Ei, sest nad ei pea seda tegema," ütleb Taani juhtimiskonsultant, visionäär ja turundaja Anders Midtgaard, kes esineb 6. novembril kommunikatsioonijuhtimise mõttekojas KAJA 2014.

Sõna „propaganda“ seostub paljudele inimestele millegi negatiivsega, mille eest ei ole pääsu. Teie esinete ajakirja KAJA egiidi all toimuval propagandakonverentsil hoopis positiivse propaganda ettekandega. Mida tähendab „positiivne propaganda“?

Sõna „propaganda“ toob paljudele silme ette pildi Goebbelsist, Hitlerist või Stalinist. Tegelikkuses on sellel sõnal hoopis neutraalsem tähendus. See on kommunikatsioonitehnika, mida enamik inimesi kas tahtlikult või mittetahtlikult kasutab. Me jätame faktid kõrvale, lihtsustame lugu või leiame loole sellise nurga, mis sobib meie eesmärkidega. Sotsiaalmeedia on loonud personaalse propaganda jaoks tohutult palju võimalusi, kuid need, kes sellele vastandavad, võivad samas seda ka kritiseerida..

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700