Autor: Silja Oja • 29. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Eesti Ajalehed pakub väljakutset loovjuhile

Kandideerimise tähtaeg on 15. juuni.

Eesti Ekspressi, Maalehe ja Eesti Päevalehe kirjastaja AS Eesti Ajalehed otsib oma reklaamimüügi meeskonda loovjuhti. Me oleme sillaks 444 000 lugejaga Eesti säravaima ja kõrge tarbimisvõimega auditooriumi ning riigi edumeelsemate turundajate poolt esindatud ettevõtete vahel.

Loovjuhi ülesandeks on olla klientide esindaja meie juures ning meie esindaja klientide juures. Otsime inimest, kellel on värskeid ideid trüki-, veebi- ja digimeedia valdkonnas läbi juhtivate meediakanalite klientidele reklaamilahenduste pakkumiseks. Igasugune kogemus ja haridus kirjeldatud valdkondades tulevad kasuks, eriti kliendi- või agentuurikogemus. Väärtustame head ideemüügi oskust ning leidlike reklaamilahenduste pakkumist, samuti optimismi ja ambitsiooni. Pakume sõbralikku ja energilist töömeeleolu ning väärt töötasu, mida saab edukate tulemustega oluliselt mõjutada.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700