16. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meil on tellimusi nii palju, et ei jõua tööd ära teha?

"Mind on mitmel korral jahmatanud, kui puudulikud on keskmise turundusjuhi teadmised internetiturundusest. Kui pole voli ega eelarvet, siis on raske mistahes valdkonda hästi juhtida. Aga kui puuduvad ka elementaarsed teadmised, siis on ikka kuri karjas küll. Internetiturundus ei ole uus asi. Pigem on see sama vana kui vaba ja tavainimesteni ulatuv internet tervikuna. Samuti olen kuulnud väidet, et meil ei ole internetikeskkonda ega vastavat reklaami vaja, sest meie äri on saanud seni ilma selleta hakkama. Sage on ka põhjendus, et meil on tellimusi nii palju, et ei jõua tööd ära teha," kirjutab e-äri mõtestaja ja juurutaja Timm Rannu Altex Expertsist.

Turundusjuhi ametinimetus on lihtsalt ilus nimi

Mind on mitmel korral jahmatanud, kui puudulikud on keskmise turundusjuhi teadmised internetiturundusest. Tavaliselt piirdub teave Delfi bännerireklaamiga ja tõigaga, et see on kallis lõbu. Kotleri raamat on ka pool-kohustuslikus korras õpingute jooksul läbi lehitsetud. Miks siis nii vähe teadmisi? Turundusjuht on ettevõttes tähtis positsioon, aga seda sageli ainult paberil, sest turundust võetakse juhtkonna tasandil ainult raskesti mõõdetavana, aga peamiselt lihtsalt suure kuluna.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700