29. aprill 2014
Ainult tellijatele

MediaComi meeskonnaga liitus sisutoimetaja

MediaComi meeskonnaga liitus sotsiaalmeedia valdkonna spetsialist, copywriter ja sisutoimetaja Maarja-Liis Merimetsa.

Aastal 2012 tekitas MediaCom esimesena meediaagentuuridest ametipositsiooni loovjuhile. Otsuse taga oli vajadus teha kampaaniaid, mis kaasaksid ja üllataksid tarbijaid. Traditsioonilised, push-turunduse ajastu meedialahendused ei mõjunud enam nii nagu varem, sest inimesed olid õppinud reklaami kas täielikult ignoreerima või valima kommunikatsioonisõnumite laviinist nende arvates kõige relevantsema info. Selline tarbijapoolne „õpitud“ reklaami nägemine-kuulmine kinnitas, et meediagentuuril on vaja loovjuhti ning kelle väärtus väljenduks eelkõige sünergia leidmises meediakanali ja loovsõnumi vahel, et tagada kampaaniate sügavam läbimõeldus. 

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700