Autor: Silja Oja • 16. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Meediaagentuuuris Inspired Universal McCann alustas tööd Kristina Randver

Varasemalt on Kristina töötanud 13 aastat TNS Emoris uuringueksperdina.

Kristina Randver on lõpetanud Tartu Ülikooli magistrantuuri sotsioloogias. Ta on töötanud kaks ja pool aastat Postimehes analüütikuna ning sellele eelnevalt 13 aastat TNS Emoris uuringueksperdina. Eesti suurima  meediaagentuuriga Inspired Universal McCann otsustas Kristina liituda, sest seeläbi avaneb võimalus aastate jooksul kogunenud teadmised reaalsetesse turundussituatsioonidesse rakendada. 

„2014. aastaks ennustatavad globaalsed trendid on vastuolulised, nagu ka tarbijate ootused erinevatele toodetele ja teenustele. Ühelt poolt soovivad inimesed, et kaubamärgid nendega suhtleksid, kuulaksid nende arvamust ning teeksid personaalseid pakkumisi, teisalt aga kardetakse privaatsuse kaotamist“, rääkis Inspired Universal McCann’i kommunikatsioonijuht Marleen Taremaa. „Lisaks süveneb inimeste huvi iseenda tervise vastu, mis ei väljendu enam ainult füüsilise seisundi jälgimises, vaid üha enam pööratakse tähelepanu ka vaimsele ja emotsionaalsele tervisele. Kõikide eelpool kirjeldatud arengute kontekstis on selge, et ka turundajad vajavad järjest rohkem spetsiifilist infot oma tarbijate kohta ning siinkohal saamegi meie neid läbi erinevate uuringute aidata,“ ütlesTaremaa.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700