Autor: Silja Oja • 7. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõue mõisa müüki ja turundust hakkab juhtima Kairi Fimberg

10. veebruaril asub Kõue mõisas müügi- ja turundusjuhina tööle Kairi Fimberg, kes viimased kolm aastat juhtis AS-i Eesti Ajalehed tooteportfelli kuuluva Eesti suurima nädalalehe Maaleht turundust. Kõue mõisa ühe omaniku, kunstnik Mary Jordani sõnul on Kõue mõisal plaanis jätkata oma arengut jõulisema müügi ja turundusega.

Lisaks meediavaldkonnale on Kairile tuttav ka turismisektor. Tema varasema töökogemuse hulka kuuluvad sellised rahvusvahelised hotelliketid nagu Hilton ja Crowne Plaza Hotels & Resorts. Ta on juhtinud Eesti suurima reisibüroo Estravel lojaalsusprogrammi Kuldkaart ja Platinum Club ning käivitanud turismiportaali reisijuht.turismiweb.ee.

Kõue mõisa müügi- ja turundusjuhina on tema peamisteks ülesanneteks mõisa majutus- ja restoraniteenuste müügi kasvatamine, eripakkumiste ja pakettide väljatöötamine, uute müügi- ja turunduskanalite leidmine Eestis ja väljaspool Eestit ning osalemine mõisa tootearenduses, s.h mõisa poolt pakutavate teenuste, ajaveetmisvõimaluste ja omatoodangu väljatöötamine.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700