Autor: Silja Oja • 20. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Galerii: Creative Unioni turunduslinnaku avapidu

19. detsembril avati Tallinnas Laeva tn 2 asuvas Navigatori ärimajas Eesti esimene turunduslinnak.

Auhinnatud Eesti sisekujundaja Hannes Praksi käe all on valminud Creative Unioni ruumid, kus seavad end sisse kümme loov- ja turundusagentuuri ning nende ligi sadakond spetsialisti. Turunduslinnaku asunikeks on loovagentuur Kontuur Leo Burnett, meediaagentuur MediaBroker ja bränding-agentuur Identity, kampaaniamaterjalide tootjad Print House ja Printlanti, loovagentuur Newton, loovagentuur Spring Advertising, digifirma Mobile Digital, sotsiaalmeediaagentuur Vurr Digital ning üritusturundusagentuur Royal Service. Pidu toimus katusekorrusel, aset leidis ainulaadne show ning esines Ewert and The Two Dragons. Fotogalerii avapeost:

Creative Unioni turunduslinnaku avapidu
Foto: André Altjõe
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700