Autor: Silja Oja • 28. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Turundajad tõstavad reklaamipanuseid internetis

Vaata, kes järgmisel aastal turunduseelarvet suurendavad! Kokkuvõte turunduskonverentsi WAZZAP 2013 teisel päeval räägitust.

"Eesti ettevõtete keskmine kasumlikkus on hetkel 5-6%. Majanduslanguse sügavaimal hetkel oli see 2%, kõrghetkel enne langust oli 10%," rääkis eile turunduskonverentsil WAZZAP TNS Emori Balti regiooni juht Margo Veskimägi. Küsimusele, kas teie ettevõtete juhid on sellise tulemusega rahul, vastasid osalejad saalist: "Ei!".

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700